Dobrodošli,

Kao mali obiteljski hotel kategoriziran sa 3 zvjezdice postavili smo si kao misiju maksimalno se posvetiti svakom gostu i pružiti što je moguće kvalitetniju uslugu. Naša snaga je upravo u našoj veličini.

Bilo da putujete zbog posla, razonode ili bilo kakve druge potrebe, promjena okruženja od onog uobičajenog za svakog je pomalo stresna. Mi smo tu da Vam taj stres ublažimo ili u potpunosti isključimo individualnim pristupom svakom pojedincu.

Za bilo kakve upite i informacije slobodno kontaktirajte naše ljubazno osoblje na recepciji hotela koje vam je na raspolaganju 24h dnevno Hotel Galerija smješten je u mirnom predjelu na jugu Zagreba, što Vam jamči mir i relaksaciju bez gradskih gužvi, međutim zbog dobre pozicije i povezanosti u mogućnosti ste naći se u vrevi grada za samo nekoliko minuta. Budite u korak s vremenom, dopustite si upoznavanje grada, od njegovih povijesnih znamenitosti do noćnog života. Štoviše, naš hotel je idealan za svačiji ukus i za sve generacije jer nudi jedinstveni i suvremeni smještaj, uslužne objekte koji se nalaze u samom
kompleksu te daje naglasak na jednostavan odmor uz obiteljski ugođaj.

Obiteljski tretman, ugodan ambijent i visoka kvaliteta usluge garancija su ugodnog boravka u našem Hotelu.

Dobrodošli u Vaš hotel Galeriju!

Mato i Iva